torstai 5. syyskuuta 2013

The GazettE jonotus ♥

JONOTUSSÄÄNNÖT

 JrockSuomi ei suosittele pitkää jonotusta ennen vauhdikasta konserttia! Jokaisen kävijän tulisi tarkkaan pohtia kuinka pitkään haluaa jonottaa jaksaakseen keikalla. Ottakaa myös huomioon, että paikka keikkajonossa ei välttämättä määritelle paikkaasi keikkapaikalla! 

1. Jonotus the GazettE:n Helsingin keikalla _on kiellettyä_ ennen klo 8:00keikkapäivänä. 

2. Jonotuksen alkaessa klo 8:00 jaetaan paikalla olijoille jonotusnumerot, jonka mukaan jonot järjestetään.

 3. JONOTUSNUMEROITA EI JAETA KAHDEKSAN JÄLKEEN SAAPUNEILLE JONOTTAJILLE. Kaikki jonotusnumeroiden jaon jälkeen tulleet kävijät siirtyvät perinteiseen tyylin jonojen perälle jonottamaan omalle paikalleen. 

4. Jonoja tulee olemaan kaksi, tavallinen, sekä VIP-jono:- Tavallisen jonon muodostavat tavallisen keikkalipun ostaneet kävijät.- VIP-jonon muodostavat sisääntulojärjestyksessä erikoisoikeudet omaavat kävijät:VIP-lipulliset sekä Faniklubin jäsenet (Heresy & GFC). Molemmilla jonoilla on omat jonotuslippunsa. Faniklubilaisille jaetaan jonotusnumerot erikseen TARPEEN MUKAAN! (faniklubilaisia on yhteensä niin vähän) 

5. Jonotusnumerot jaetaan aamulla ensin tavallisen jonon kävijöille, sitten VIP-jonon kävijöille. Jonotusnumerot ovat satunnaisia ja paikkaansa ei voi vaikuttaa tulemalla aikaisemmin. 

6. Jokaisella jonotusnumerolla saa olla neljä jonottajaa. Kun jonotusnumerot on jaettu, järjestetään jonottajat numeroidensa mukaan kahteen jonoon.
 
7. VIP-jonon järjestys muodostetaan kävijöiden sisääntulo-oikeuden mukaan:- Ensimmäisinä Faniklubilaiset, joilla on VIP-lippu- Toisina VIP-lipulliset- Kolmansina Faniklubilaiset, joilla on tavallinen keikkalippu
 
8. Jokaisen Faniklubilaisen on tuotava mukanaana. Voimassaoleva Faniklubin jäsenkorttib. Keikkalippuc. Varmistus faniklubi-ilmoittautumisesta Suomen keikalle (ILMAN TÄTÄ TODISTUSTA, EI FANIKLUBILAINEN OLE OIKEUTETTU FANIKLUBIETUUKSIIN SUOMEN KEIKALLA!), joka tehtiin faniklubin kautta 23.7-18.8.d. Henkilökortti (ei tarvitse olla kuvallinen, esim. Kela- tai opiskelijakortti riittää) Saadakseen faniklubiedut (sisäänpääsy etukäteen sekä lahja). 

9. Aamulla VIP-jono järjestetään paikalle tulleiden kävijöiden ja heidän oikeuksiensa mukaisesti. VIP-jono mukautuu koko päivän ajan sen mukaan, kuka jonoon milloinkin tulee.- ESIMERKKI: Jos VIP-lipullinen tulee myöhemmin jonoon, siirtyy hän VIP-jonoon muiden VIP-lipullisten taakse, MUTTA niiden faniklubilaisten, joilla on TAVALLINEN KEIKKALIPPU, eteen.- Jos jonoon saapuu VIP-lipullinen, joka on faniklubin jäsen, siirtyy hän jonossa ensimmäisten faniklubilaisten, joilla on VIP-lippu, taakse eli tavallisten VIP-lippujen eteen. 

10. Jonoja, etenkin VIP-jonoa valvovat JrockSuomen työntekijät (KELTAISET HUOMIOLIIVIT) koko keikkapäivän ajan jonotuksen alkamisesta keikan alkuun asti. Työntekijät ohjaavat uudet jonottajat paikoilleen, jos kävijöillä on vaikeuksia löytää omaa paikkaansa jonossa.VIP-jonossa olijoiden pitää olla valmiita todistamaan lipulla/faniklubitodistuksilla oikeutensa paikkaansa VIP-jonossa. VIP-jono tarkistetaan ennen ovien avautumista tälle jonolle (17:30) JrockSuomen työntekijöiden sekä levy-yhtiön ja/tai faniklubien edustajien toimesta. 

11. JrockSuomen jonoa valvovilla työntekijöillä on oikeus siirtää muita etuilevat/häiritsevästi käyttäytyvät jonottajat jonon perälle. 

12. Jokaisen jonottajan kuuluu pitää huolta omasta paikastaan jonossa. JrockSuomen jonoa järjestävät työntekijät eivät voi varata paikkoja jonosta jos poistut jonosta pitkäksi ajaksi

1 kommentti:

  1. Miten olisi the GazettE uudelleen Suomeen? Lämpimästi tervetuloa liittymään meihin, jotka yritämme saada aktiivisuutemme nyt asian suhteen näkymään. Gazette on kiertueella NINTH, 2019, ja kiertueeseen mahtuisi hyvin vielä yksi Suomen keikka mukaan! Twitterissä ja Instagramissa kampanja löytyy tageilla #thegazettetofinland #ninthfornordic #ninthtofinland #ninthworldtour ja FB:ssä ryhmästä https://facebook.com/groups/361181891281070/ !

    VastaaPoista